16 listopada, 2009

NOVOST U NAŠEM SVETIŠTU - Biblijski utorak

Tko sam? Odakle dolazim? Zašto postojim? Ima li sav moj život i sve što se u njemu događa svoj smisao i uzrok? Odgovore na ova i slična pitanja koja nam se znaju dogoditi u životu, vjerovali ili ne, daje nam - Biblija, ali samo ako je znamo čitati i razumjeti!

Već više godina u većini župnih zajednica održavaju se biblijski susreti. Na ove susrete pozvan je svatko tko otvara i čita Bibliju, a to bi trebao biti svaki kršćanin. Za kršćane je Biblija sveta knjiga i iz nje Kršćani čitaju Božju poruku, ali i pronalaze odgovore na pitanja života. Da bismo Božju riječ i poruku što bolje razumjeli potrebni su i ovakvi susreti.

Zašto trebamo čitati Bibliju? - odgovor na to pitanje pronađite klikom na njega ili dolaskom na biblijski susret.

Svakog drugog i trećeg utorka u mjesecu u 19,30 sati, nakon slavlja svete mise, na biblijskom susretu koji se održava u prostorijama našeg Svetišta jedinstvena je prilika da uđemo zajedno u srž njezina značenja.

Svakog susreta nastojimo čitajući biblijske tekstove razložiti njihovo značenje i smisao, te u njima u posadašnjenju pronaći Božju poruku kojom nas on vodi u svakodnevnom našem životu. Također u vrijednim i zanimljivim video prezentacijama autentičnih mjesta koja opisuje Biblija i gdje je nastajala biblijska božja Riječ želimo se udubiti u upoznavanje svetih mjesta, Isusove domovine i nastanka naše Povijesti spasenja. Susret priređuju i vode Nataša Bulić (Ichtis-travel Split) i fra Miljenko Vrabec

Dodajte ovo i u svoj podsjetnik putem Google kalendara događanja u našoj župi klikom na priloženi link i provjerite koja je tema na redu ovaj utorak!

Dvoje najvrijednijih i najučestalijih posjetitelja ovih susreta po njihovu završetku u svibnju očekuje vrijedna nagrada - besplatan put u Svetu Zemlju!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta