22 srpnja, 2009

Nestalo je župnih listića, gdje ih mogu nabaviti?

Pojedini župljani poslali su primjedbu da se zna dogoditi da do večernje nedjeljne sv. mise koji puta nestane župnih listića, pa su nas priupitali gdje bi mogli nabaviti pojedini primjerak, ako su ga propustili?

Od kako smo počeli sa izdavanjem župnog listića od 01. studenog 2008. za svaku pojedinu nedjelju listić se tiska u nakladi od 400-500 primjeraka. Za pojedine veće blagdane naklada bude 600-1000 primjeraka. Od kako je počeo izlaziti od strane župljana je vrlo dobro primljen i primječujemo da ga rado uzimaju, čitaju i, što je vrlo pohvalno, nose svojim prijateljima i bolesnim ukučanima koji ne mogu doći u crkvu. Zahvaljujemo svima na tome i time se zapravo ispunjava svrha ovog listića!

Nekoliko primjeraka listića pohranjujemo u župnu arhivu svakog tjedna. Ako je netko propustio koji broj, a želio bi ga imati, neka se slobodno obrati u župni ured.
Također uvijek novi broj listića, ako ste propustili uzeti tiskano izdanje, možete pogledati na našoj stranici pod linkom "župni listić i oglasi" (vidi vrh ove web-stranice!) ili u on-line arhivi župnih listića pod istim linkom možete pregledati sve prošle brojeve župnog listića.
Inaće, župni listić se izdaje dobrotom župljanina g. Miroslava Lerotića, a tiska u "Dalmacijia-papiru", uređuju ga i pripremaju fra Miljenko Vrabec i fra Mirko Varga-Ljubić.
Svima koji nam oko toga pomažu bilo materijalno, bilo idejno, također i svima koji ga uzimaju, rado čitaju, i nose svojim ostalim ukučanima ili prijateljima - od srca zahvaljujemo!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta