16 srpnja, 2009

KONCERT U ŽUPI!


Povodom središnje proslave 100.-te obljetnice dolaska braće kapucina u svetište Gospe od Pojišana i 65 godina župe, na Veliku Gospu, župa u suradnji sa framom i vokalno-instrumentalnim sastavom koji redovito svira na festivalima, raznim ceremonijama i misama, organizira KONCERT!!! Koncert koji je predviđen trebao bi se održati dan uoči Velike Gospe, točnije 14.kolovoza 2009.-te godine u 20h. Nastupati će dva vokalno-instrumentalna sastava koja su se službeno upoznala na nedavnom duhovnom bdijenju za mlade (također u ovoj župi op.a.) To su naš župni sastav i sastav iz župe sv. Mihovila na Kamenu (V.I.S. Mihovil) Koncert će se održati na otvorenome, ispred crkve, na improviziranoj pozornici na kojoj će biti oltar za Veliku Gospu. Uz pjevanje, tu će biti i prigodan zabavni program. Sve Vas lijepo pozivamo da se odazovete na ovaj veliki događaj za našu župnu zajednicu i da svojim dolaskom podržite rad i djelovanje naših mladih djelatnika župe.
Detalje ovoga događaja dobiti će te uskoro na web stranici župe (i frame ako bude napravljen). Onda? Vidimo se 14. Kolovoza na Pojišanu. Čekamo Vas!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta