22 srpnja, 2009

Župa Gospe od Pojišana na Radio Mariji

Predstavnici naše župe, konkretno župnik fra Miljenko i gđa Maja Kovač u ime župnih suradnika bili su 22. srpnja u 16,00 sati gosti Radio Marije u emisiji "Splitska panorama", koju priređuje dr. Danijela De Micheli Vitturi, kojoj zahvaljujemo na pozivu i gostoprimstvu!

U pola sata emisije predstavljeno je naše Svetište i župa Gospe od Pojišana, život i rad braće kapucina, aktivnosti vezane uz proslavu 100. godišnjice samostana i 65. godišnjice župe.
Na poseban način predstavljene su i zajednice koje djeluju u župi: Franjevački svjetovni red (koji ove godine također slavi 80-tu godišnjicu djelovanja pri našem Svetištu), bratstvo Franjevačke mladeži, zbor mladih "Maranatha", mješoviti pjevački župni zbor i župni suradnici i ministranti, zajednica sestara Sv. Križa i sestara Služavki malog Isusa, Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara, te program obiteljskih susreta u župi.

Radio Marija emitira na Splitskom području na frekvenciji 97,2 mHz, a može se ga slušati i putem interneta pod slijedećim linkom

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta