17 prosinca, 2010

Pred Božić u ovom tjednu - pokornička bogoslužja i božićni koncerti!

U ovom vremenu posljednjeg tjedna došašća u našem svetištu je pokornička i već pomalo blagdanska atmosvera:

U ovu nedjelju, 19. prosinca pod večernjom misom u 19,00 sati je POKORNIČKO BOGOSLUŽJE i ispovijed za odrasle, molimo Vas da se dođete ispovjediti u što većem broju, kako bi bilo manje gužve pred Božić!

U ponedjeljak 20. 12. je kroz jutro od 9-12 sati predbožićna ispovijed za bolesnike u vašim obiteljima. Molimo vas da nam još kroz dan prijavite vaše bolesnike kako bi smo ih mogli posjetiti.
Također u ponedjeljak navečer, je u 20.00 sati je pokorničko bogoslužje i sv. ispovijed za mlade i krizmanike naše župe (1. i 2. razred srednje škole i ostali mladi) Molimo Vas da ih potaknete na dolazak!

Kroz ovaj tjedan više nema redovitih kateheza i župnog vjeronauka – one se nastavljaju 1. veljače 2011. godine! Ovaj tjedan je još samo u utorak – biblijski utorak, iznimno s početkom u 18,00 sati!
Tema je: Betlehem – otajstvo Kristova utjelovljenja kroz Stari i Novi zavjet.

Pred Božić kroz ovaj tjedan Vam u našoj crkvi poklanjamo Božićne koncerte – duhovnih i tradicionalnih božićnih pjesama! (kliknite na plakat za uvečanje)
U utorak, 21. 12. s početkom u 19,30 sati – nastupa gradski zbor Brodosplit
U srijedu 22. 12. s početkom u 19,30 sati – nastupa dječji zbor Srdelice
Na sam badnjak, prije mise polnoćke, u 23,00 sati nastupa naš Mješoviti župni zbor i Zbor mladih Frame koji će izvoditi tradicionalne Božićne pjesme. (pogledajte plakate u dvorištu crkve.)

Kroz ovaj tjedan su još mise zornice u 6,30 sati ujutro. Ako do sada još niste bili niti na jednoj zornici, eto još kroz ovaj tjedan prilike!
Na sam Badnjak, u petak, 24. 12. ujutro je misa zornica u 6,30 sati, nema večernje mise u 19,00 sati, nego je točno u ponoć misa polnoćka. Crkva će već biti otvorena od 22,30 sati, pa vas prije polnočke s početkom u 23,oo sati pozivamo na božićni koncert i program kojeg priređuje župni zbor i mladi naše župe. Koncert i misu polnoćku izravno iz naše crkve prenositi će i TV-Jadran.

U SUBOTU JE BOŽIĆ: sv. mise su kao u nedjelju u 8,00; 10,00; 11,30 i 19,00 sati
SLJEDEĆA NEDJELJA, je Nedjelja Sv. Obitelji, ujedno i spomen Sv. Stjepana prvomučenika. Sv. mise su po redovnom nedjeljnom rasporedu.

Neizmjerno zahvaljujemo svima koju su se uključili i svojim doprinosom pomogli našu župnu humanitarnu akciju „Javi mi se, bar za Božić..“!
Darovi koje ste donijeli biti će podijeljeni djeci, njih ukupno 160, štićenicima dječjeg Caritasa i doma Maestral 23. prosinca, u četvrtak pred Badnjak.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta