18 rujna, 2010

Školska godina je započela!

6. rujna vratili su se naši školarci u svoje razredne školske klupe, u obližnjoj Osnovnoj Školi Pojišan ponovo su se oglasila školska zvona. Svakodnevni žamor djece, koji nam je već gotovo počeo nedostajati tijekom ljetnih praznika, u okolici škole i našega svetišta ponovno postaje naša svakidašnjica. Školska je godina započela, a uskoro će započeti početkom listopada i akademska godina, a time u vjeronaučna godina u našoj župi.
Svima Vama dragi učenici, nastavnici, profesori, ravnatelji, vjeroučitelji i vjeroučiteljice žalimo sretan i blagoslovljen povratak u školske klupe i uspješnu ovu školsku godinu 2010/11!

A na  početku školske godine, možda kao motivaciju za radosni početak, donosimo još jedan ZAVIDAN uradak grupe Asti100, čiji je autor naš župljanin Ivan Guč, a sudjeluju mlade nade našega grada, među njima naš Ivica Plazonja (na gitari). Dečkima i curama svaka čast na ovom glazbenom spotu, a svima vama nadamo se da će biti dobra motivacija za radostan povratak redovitim aktivnostima!




Podijeli

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta