14 lipnja, 2010

Prikupljanje i razmjena starih školskih udžbenika

Caritas splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa župnim uredima splitskih župa organizira prikupljanje i razmjenu starih školskih udžbenika za župljane

Školska je godina završila. Učenici su je više ili manje sretno završili. Za uspješno završenu školsku godinu učenicima je sada nagrada - ljetni školski odmor! No u rujnu treba ponovno sjesti u školske klupe, a za to nabaviti i nove udžbenike za novu školsku godinu. Svjesni sve lošijeg materijalnog stanja naših obitelji, na kraju ove školske godine, s mislima za početak nove, Caritas naše Nadbiskupije i naš Župni Caritas želi pomoći roditeljima u nabavi udžbenika za novu školsku godinu, stoga se u našoj župi organizira prikupljanje i razmjena starih školskih udžbenika.

Akcija prikupljanja udžbenika odvijat će se u prostorijama našeg župnog ureda svaki dan u tjednu od 21. - 26. lipnja od 09,00 - 12,00 sati prijepodne i od 17,oo - 18,oo sati poslije podne.
Da bi razmijenili i nabavili korištene udžbenike za sljedeću školsku godinu, uvjet je da donesete stare školske udžbenike svojeg djeteta od ove školske godine!
Udžbenici moraju biti očuvani i čitavi (tj. da ne nedostaju stranice udžbenika) ! Školske bilježnice i radne bilježnice ne prikupljamo!

Svim našim učenicima čestitamo na uspješno završenoj školskoj godini, a da bi se uspješno pripremili za novu, o školskim udžbenicima razmišljajte već sada! Ne bacajte ih u stari papir, već ih donesite u našu vjeronaučnu dvoranu u označeno vrijeme i termin. Da bi ova akcija bila uspješna, i tako pomogli našim obiteljima u nabavci novih udžbenika, molimo da se odazove što veći broj obitelji!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta