22 svibnja, 2009

PROSLAVA 65. GODIŠNJICE ŽUPE I DUHOVSKO BDIJENJE U SUBOTU 30. SVIBNJA NA POJIŠANU

U povodu 100 godišnjice dolaska kapucina (1909. godine) i 65 godišnjice osnutka župe Gospe od Pojišana (osnovana je na svetkovinu Duhova 1946. godine) u subotu 30. svibnja s početkom u 20,30 sati pod pokroviteljstvom Ureda za pastoral mladih splitsko-makarske nadbiskupije i župe Gospe od Pojišana u našem se svetištu organizira duhovsko bdijenje za mlade grada Splita i sve ljude dobre volje.
Želimo dočekati blagdan Duhova - dan kada je osnovana Crkva, poput sv. Apostola okupljenih "svih zajedno na istom mjestu u molitvi". Kroz molitvu, čitanje i slušanje Božje Riječi, pjevanje duhovnih pjesama i euharistijsko klanjanje želimo otvoriti svoja srca Bogu da se u nama nastani njegov Duh i da tako postanemo njegovi dostojni svjedoci u svijetu u kojem živimo.
Posebno pozivamo sve župljane, vjernike grada Splita, posebno krizmanike i sve mlade da se okupimo na Pojišanu u subotu u 20,30 sati.
U molitvenom bdijenju sudjeluju sve župe grada Splita, Franjevačka mladež i njihovi vokalno-instrumentalni sastavi koji će zajedno sa svima nama pjevati duhovne pjesme.

Geslo ovoga susreta je: "Bijahu zajedno okupljeni na istome mjestu u molitvi"
Program duhovskog bdijenja možete pregledati pod slijedećim linkom.

Vidimo se!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta