03 kolovoza, 2010

Glazbeni djelatnici Pojišanskog svetišta dobili svoju stranicu


Naša župa obiluje mnogim dragim ljudima kojima je Bog darovao mnoge darove dobra glasa ili pak glazbenog sluha i sposobnosti skladanja, muziciranja, pisanja pjesama... Želja nam je bila njihovom trudu i radu, koji nije malen, dati priliku da lakše iziđe u javnost.
Tako odnedavno i glazbenici koji djeluju u našem svetištu, konkretno Mješoviti Pjevački župni zbor i Zbor Franjevačke mladeži, te mnogi glazbenici - suradnici i voditelji glazbenih programa  (zborovođe, dirigenti, orguljaši i glazbeni stvaratelji) imaju svoju web stranicu kao podstranicu naše stranice svetišta.
Ovdje možete pronaći mnogo korisnih informacija, ili pak preslušati neka glazbena djela ovih naših glazbenika..

Klkom na "Glazbeni djelatnici" na vrhu ove naše stranice otvara se nova, na kojem možete pratiti informacije o radu naših zborova i glazbenika te sve informacije o glazbenim događanjima koja se odvijaju ili će se odvijati u našem svetištu. Stranicu uređuju sami glazbenici, a grafički ih podržava župnik fra Miljenko.
Svim našim glazbenicima, ne samo onima koji djeluju u našim zborovima, već i svima onima koji djeluju u našoj župi (jer ćemo na ovoj stranici objavljivati i njihove radove) prilika je to da se međusobno što bolje povežu i udruže svoje glazbene sposobnosti, na slavu Bogu (jer "tko pjeva, dvaput moli") i na radost ljudima (jer "tko pjeva, zlo ne misli")! POGLEDAJTE OVU STRANICU KLIKOM NA SLIKU!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta