24 travnja, 2010

Tjedan priprave za podjeljivanje sakramenta krizme u našoj župi

Tjedan nakon nedjelje Dobrog Pastira, od 25. travnja do 01. svibnja ove godine, tradicionalno je u našoj župi i našem svetištu tjedan molitve za duhovna zvanja Crkve i naše župe, ali i također tjedan priprave ovogodišnjih kandidata za podjeljivanje sakramenta Krizme ili Sv. Potvrde. Kroz ovaj tjedan 56 mladih naše župe, učenika drugih razreda srednjih škola, aktivno će se pripremati da bi u subotu 01. svibnja, na blagdan Sv. Josipa radnika, podjeljivanjem pečata dara Duha Svetoga postali punopravni kršćani!
Kroz ovaj tjedan priprava se sastoji od sljedećeg:

U PONEDJELJAK, 26. travnja - je posljednji roditeljski sastanak u 20,00 sati
U UTORAK, 27. travnja je u 19,45 Biblijski utorak
U SRIJEDU, 28. travnja - u 19,00 sati je sveta misa i proba s krizmanicima i njihovim kumovima
U ČETVRTAK, 29. travnja - u 19,00 sati je sveta misa i nakon nje susret sa ovogodišnjim krizmateljem, msgr. Antom Jurićem, splitsko-makarskim nadbiskupom u miru.
U PETAK, 30. travnja - u 19,00 sati je sv. misa i nakon mise sv. ispovijed za krizmanike, njihove roditelje i kumove.

Podjeljivanje sakramenta sv. krizme je u subotu, 01. svibnja pod sv. misom u 10,00 sati. Sakramenat krizme će ovogodišnjim pripravnicima podijeliti msgr. Ante Jurić, splitsko-makarski nadbiskup u miru.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta