09 travnja, 2016

3. USKRSNA NEDJELJA

10. 4. 2016.

Sutra, u ponedjeljak 11. 4. 2016., je u Nadbiskupskom sjemeništu molitveni susret za duhovna zvanja Crkve u 20,00 sati. Svi ste pozvani!

Kroz ovaj tjedan je redoviti vjeronauk za sve uzraste i ostali katehetski susreti.

Za sve one koji su se prijavili za hodočašće u Zagreb prilikom dolaska relikvije tijela sv. Leopolda Mandića sastanak je sutra, u ponedjeljak 11. 4. 2016. u 20,00 sati u crkvi! Molimo sve prijavljene da obavezno dođu, jer ćemo im podijeliti sve potrebne informacije te karte za autobuse i smještaj.

Sljedeći vikend, 15. i 16. travnja, u sklopu Godine Milosrđa prilikom dolaska relikvije tijela Sv. Leopolda Mandića u Zagreb 150 naših župljana polazi na hodočašće.

Sljedeća nedjelja je 4. uskrsna nedjelja – ili nedjelja „Dobrog pastira“ kada osobito molimo za duhovna zvanja crkve i sve svećeničke i redovničke kandidate.

Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila i osobito glasnik „Ljudima prijatelj“ u kojem možete naći sve informacije o dolasku relikvija sv. Leopolda Mandića u Hrvatsku

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta