02 travnja, 2016

2. USKRSNA NEDJELJA


3. 4. 2016.

Današnja nedjelja je nedjelja Božjeg milosrđa, molimo za sve koji su potrebiti Božjeg milosrđa!
Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu, molitvena i sabirna za duhovna zvanja Crkve. Svoj prilog za odgoj naših svećeničkih i redovničkih kandidata možete staviti u za to označenu škrabicu kod izlaza iz crkve. Na svakom vašem daru od srca zahvaljujemo!

Sutra, u ponedjeljak je svetkovina NAVJEŠTENJA GOSPODINOVA – BLAGOVIJEST
Sv. Mise su u 8,00 i 19,00 sati.

Od sutra, se redovito nastavljaju svi katehetski susreti u župi prema rasporedu:
-         Vjeronauk za 1. razred srednje škole ponedjeljkom ili utorkom u 20,30, za 2. razred srednje škole – krizmanike u utorak ili četvrtak u 20,30 sati, za prvopričesnike  srijedom prema rasporedu.
-         U srijedu je i biblijska srijeda, u četvrtak poslije večernje sv. Mise je euharistijsko klanjanje.
-         U petak je redoviti susret Frame u 20,00 sati

Ovaj vikend našoj župi dolazi u posjet župni zbor iz Vinkovaca. Molili bi smo Vas tko god može primiti pojedine članove zbora na noćenje, da ima slobodnu sobu ili apartman, da nam se javi u župni ured ili gospodinu Dušku Videki voditelju zbora. Unaprijed Vam zahvaljujemo!

Sljedeći vikend, 15. i 16. travnja, u sklopu Godine Milosrđa dolazi relikvija tijela Sv. Leopolda Mandića u Zagreb – u sklopu toga organizirali smo hodočašće, te dodatni – treći autobus, tako da svi oni koji su do sada bili prijavljeni na čekanju i oni koji bi još htjeli poći – ima mjesta – molimo Vas da nam se javite od sutra, ponedjeljka, poslije večernje sv. Mise. Cijena hodočašća je 400 kuna – punu cijenu je potrebno uplatiti odmah kod prijave. U sklopu hodočašća posjetiti ćemo 15. travnja Zagrebačku katedralu, riznicu, grob bl. Alojzija Stepinca, i relikviju tijela Sv. Leopolda Mandića, a sljedeći dan 16. travnja – nacionalno svetište Mariju Bistricu i rodno mjesto i spomen-kuću bl. Alojzija Stepinca – Krašić.

Sljedeća nedjelja je 3. uskrsna nedjelja – sv. Mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. Od tiska preporučamo novi broj Glasa Koncila i osobito glasnik „Ljudima prijatelj“ u kojem možete naći sve informacije o dolasku relikvija sv. Leopolda Mandića u Hrvatsku.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta