14 veljače, 2016

1. KORIZMENA NEDJELJA C


14. 2. 2016.

Započeli smo korizmu – vrijeme pokore i našeg osobnog obračenja, u ovoj Godini Božjeg Milosrđa – vrijeme otvaranja našeg srca Gospodinu, kako bi smo to naše srce mogli otvoriti drugima i biti milosrdni.

Kroz cijelu korizmu u našoj je crkvi pobožnost križnog puta utorkom i petkom u 18,30 sati
                                                                                     
Kroz ovaj je tjedan redoviti vjeronauk za srednjoškolce i krizmanike, kao i za prvopričesnike.

Biblijska srijeda – čitanje, proučavanje i tumačenje Božje Riječi - Biblije - nastavlja se u našem svetištu od ove srijede 17. veljače u 20,00 sati

U ovoj korizmi u sklopu Godine Milosrđa hodočastiti ćemo u 4 naša nadbiskupijska svetišta u kojima su otvorena vrata milosrđa:
·         ove subote – 20. veljače pozivamo Vas na hodočašće u Svetište Majke Božje Sinjske
·         u subotu 27. veljače hodočastiti ćemo u Vepric
·         u subotu 5. ožujka hodočastiti ćemo u Solin
·         u subotu 12. ožujka u našu Splitsku Katedralu.
Program hodočašća: Priprema u našem Svetištu Gospe od Pojišana sa našim misionarem milosrđa, potom polazak u svetište, molitva Božjem milosrđu i prolaz kroz Sveta Vrata, prilika za sv. Ispovijed i pomirenje u Svetištu, potom Sv. Misa te slobodno vrijeme za osobnu molitvu i pobožnost.
Sva navedena hodočašća su BESPLATNA, autobus će polaziti ispred naše crkve, a prijaviti se za svako pojedino navedeno hodočašće možete od danas u našem župnom uredu.
(možete izabrati samo jedno od ponuđenih hodočašća kako bi i ostalima omogućili da pođu)

Također, svakog petka kroz kroz ovu korizmu naše će svetište Gospe od Pojišana biti otvoreno kroz cijeli dan za sve one koji se žele ispovijediti.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta