13 veljače, 2011

Poziv na župna hodočašća u Godini obitelji

U GODINI OBITELJI NAŠA ŽUPA U SURADNJI SA „ICHTIS-TRAVELOM“ ORGANIZIRA 19. 03. 2011.  
ZAVJETNO HODOČAŠĆE ZA OBITELJI, U ZADAR, U CRKVU SV. ŠIMUNA – gdje se nalaze relikvije Sv. Šimuna – starca koji je na svojim rukama držao dijete Isusa prilikom prikazanja u Hramu. Ovo hodočašće biti će posvetno za obitelji, a BESPLATNO je za sve obitelji koje žele poći! Hodočašće će biti 19. ožujka, na blagdan Sv. Josipa – zaštitnika očeva i obitelji.
Upisati se možete u župnom uredu do 01. ožujka 2011.!

TAKOĐER, NAŠA ŽUPA ORGANIZIRA I ODLAZAK U ZAGREB NA SUSRET S PAPOM 
4. i 5. LIPNJA 2011.

Program za mlade: - polazak u subotu 4. lipnja u jutarnjim satima, popodnevni program, susret i molitveno bdijenje s Papom za mlade na Trgu Bana Jelačića, odlazak na Zagrebački velesajam i smještaj za noćenje, sljedeći dan u nedjelju 5. lipnja je središnja sv. misa i susret s Papom na hipodromu, u poslijepodnevnim satima povratak za Split.
Za mlade je put besplatan, posebno pozivamo krizmanike i franjevačku mladež!




Program za ostale župljane:
Za ostale župljane cijena puta je 200kn:
Program: - polazak u 01,00 sat ujutro u nedjelju 5. lipnja, dolazak u jutarnjim satima na zagrebački hipodrom, središnje euharistijsko misno slavlje s Papom na zagrebačkom hipodromu u 11 sati, povratak u Split nakon sv. mise.
Svi koji žele poći mogu se već sada prijavljivati u župnom uredu, prijave za susret s Papom se primaju do 15. svibnja 2011.!

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta