25 studenoga, 2009

Napadnuti splitski odvjetnik i vježbenik

Split, 25.11.2009., 10:53 |

Splitski odvjetnik Edo Deković star 71 godinu i njegov vježbenik Darijo Tarabarić, star 27 godina, fizički su napadnuti i pritom lakše ozlijeđeni, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.
Policija (Foto: Pixsell)
(Foto: Pixsell)

Napad se dogodio sinoć oko 20,30 sati u Ulici Ljudevita Posavskog u Splitu. Pošto su nakon posla u odvjetničkom uredu izišli na ulicu, odvjetniku i vježbeniku prišla su dvojica njima nepoznatih muškaraca koji su ih fizički napali, priopćila je policija. Odvjetnik Edo Deković dobio je udarac šakom u lice i nogom u rebra, a slično je prošao i vježbenik. Odmah nakon napada odvjetnik i vježbenik zatražili su pomoć u splitskome Kliničkom bolničkom centru, gdje su im utvrđene lakše ozljede. (Hina)

Za g. Dekovića, te  D. Tarabarića, suradnika naše župe i ministranta, može se potvrditi da su uzorni i časni ljudi, kršćani i vjernici, koji uredno i savjesno obavljaju svoj posao, te im stoga šaljemo poruku podrške, a napadaći koji su na njih nasrnuli iz tko zna kojeg razloga, odgovarat će, ako nikako drugačije, onda pred Bogom za svoje (ne)djelo.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta