12 veljače, 2009

NAJAVLJUJEMO ŽUPNO HODOČAŠĆE

PADOVA - LA VERNA - ASIZ - LORETO
"PUTEVIMA SVETACA"
UZ 800-tu OBLJETNICU FRANJEVAŠTVA

od 13. do 18. travnja 2009.


Najavljujemo prema rezultatima objavljene ankete na ovim stranicama o župnom hodočašću u 2009. godini, da se naša župa odlučila za ovogodišnje župno hodočašće u Asiz (Italija) - rodno mjesto sv. Franje Asiškog - utemeljitelja franjevačkih redova.


Made with Slideshow Embed ToolOve se godine slavi 800. obljetnica franjevaštva, prije toliko godina Sv. Franjo Asiški napisao je Pravilo Reda manje braće i tako utemeljio franjevački pokret koji se ubrzo proširio čitavim svijetom. Svi franjevci ove godine slave taj veliki jubilej. Budući da franjevci kapucini ove godine također slave 100 godišnjicu dolaska u Split i Svetište Gospe od Pojišana, da se u našoj župi nalazi i Samostan sestara klarisa, te živo bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda i Franjevačke mladeži, ove godine bi smo svi zajedno ovim župnim hodočašćem željeli poći na izvore franjevaštva. Prilika je to za jedinstvenu duhovnu obnovu, te poticaj novog duhovnog nadahnuća za našu župu u skladu sa ovim velikim jubilejima, koje ostaje za cijeli život!


Made with Slideshow Embed Tool

Svi ŽUPLJANI koji žele poći na ovo hodočašće mogu pogledati program pod slijedećim linkom ili jednostavno klikom na fotografiju.
Sve pojedinačne prijave za hodočašće primamo u našem župnom uredu najkasnije do 15. ožujka 2009. godine.
Uplate za hodočašće vrše se preko agencije "Ichtis Travel" s mogućnošću uplate na 5 rata.
Što se više hodočasnika prijavi, smanjuje se i pojedinačna cijena svake pojedinačne karte.

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA RUTE NAŠEG HODOČAŠĆA

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta