09 siječnja, 2016

ŽUPNO HODOČAŠĆE U GODINI MILOSRĐA

ITALIJA - RIM SVETA GODINA MILOSRĐA, 
RELIKVIJE SV. P.PIA I SV. LEOPOLDA MANDIĆA U VATIKANU - ŽUPNO HODOČAŠĆE

U ovoj godini Božjeg Milosrđa poseban događaj biti će izlaganje relikvija tijela Sv. Leopolda Mandića i Sv. Padra Pia u Vatikanskoj bazilici sv. Petra u Rimu. Također će na srijedu Pepelnicu Papa imenovati posebne misionare milosrđa, a posebno svečano u Rimu će se ove godine slaviti spomendan bl. Kardinala Alojzija Stepinca.
Stoga organiziramo župno hodočašće u Asiz i Rim koje će obuhvatiti ove posebne događaje, pohoditi ćemo rodno mjesto Sv. Franje – Asiz, potom kroz više dana u Rimu ćemo prisustvovati ovim navedenim događajima, pohoditi Vatikansku baziliku i relikvije Sv. Leopolda i Padra Pia, biti na privatnoj audijenciji sa Papom Franjom, obići najpoznatija svetišta u Asizu i Rimu te na povratku posjetiti svetište Sv. Rite. Hodočašće će se održati od 7. do 14. veljače.
Cijena hodočašća je 3.400,00 kn, uplativo je po ratama, a možete se prijaviti u župnom uredu. Za prijavu je potrebno: Osobna iskaznica ili putovnica, te uplata depozita od 300 kn. 
prijaviti se na hodočašće direktno možete i OVDJE

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta