05 svibnja, 2011

Članovi zajednice "Totus tuus" iz Italije posjetili Pojišan

Skupina vjernika i hodočasnika "FAMIGLIE NUOVE NELLA LUCE DI MARIA REGINA DELLE FAMIGLIE" na svojem putu i hodočašću u Međugorje, predvođeni redovnicima i redovnicama nove zajednice "Eremiti Mariani-Francescani Totus Tuus" 27. travnja posjetili su naše svetište. Ovdje su se zadržali u kratkom predahu, te slavili sv. misu i zadržali se u dvosatnom euharistijskom klanjanju. Naše svetište je bilo obogaćeno na trenutak spoznajom pokreta jedne nove duhovnosti, bazirane na franjevačkoj karizmi i duhovnoj ostavštini sada već blaženog Pape Ivana Pavla II koja u ove vrijeme okuplja sve više vjernika i sve više raste na prostoru Pettoranello di Molise, provincie di Isernia u Italiji i našem Međugorju. Članovi ove hodočasničke skupine su odlučili poći prije službene beatifikacije Pape Ivana Pavla II moliti zahvaliti Bogu i Blaženoj Djevici Mariji u Međugorje na daru ovog blaženog Pape koji nas je sve zadužio svojim primjerom vjere. 
Ovi isti hodočasnici posjetili su naše svetište i na povratku iz Međugorja i također se zadržali u molitvi, slavljenju sv. euharistije i klanjanju pred Presvetim, a nakon toga ugrabili smo priliku i za fotografiranje pred slikom naše Pojišanske Gospe u dvoru svetišta.

Nema komentara:

Objavi komentar

USKORO! PojišanTV

Watch live streaming video from pojiantv at livestream.com
PojišanTV - prva hrvatska katolička internet televizija i live streaming - religijski program i prijenos događanja u našem svetištu uživo putem interneta